Najnovšie recenzie zo sekcie Sety kotúčových bŕzd na bicykel
Je to kvalita od shimana.Tento produkt prisiel kompletny,takze spokojnost.
Výkonnejšia brzda pri vynaložení menšej námahy. Jednoducho XT.
Vymena za starou brzdu...výmena na 1 a celkem rychle...zatím maximálni spokojenost, dobře a jednoduše se odvzdušňuje, sedi na prsty a jde lehce doladit i na dosah z gripu.
- jednoduchá montáž
- výborný brzdný účinok
- skvelý pomer cena/výkon
- vhodná náhrada za mechanické brzdy - plug and play
- Za ty prachy dobrý! Chcem tým povedať, že ideálna výmena za lacné obyčajné brzdy napr. na Ebajku, kde nikto nemyslí na váhu a potom tie lacné nebrzdia :(
Ideálne treba mať odvzdušnovaciu sadu Shimano, nakolko pri prehadzovani, manipulacii sa do hadicky urcite dostane vzduch. (to len taka poznamka na okraj).
Dobry pomer hodnoty za peniaze
Na bicykli boli pôvodne brzdy SHIMANO MT4100. Vymenil som ich za SHIMANO DEORE BR-M6100 ale zistil som že mi už nevyhovuju. Tak som objednal na základe recenzií tieto brzdy a max spokojnosť. Po zabehnutí bŕzd je to pravé orechové.
- Funguju vyborne, podla ocakavania.
- Brzdný účinok
- Kvalita spracovania
- Brzdný účinok
- Kvalita spracovania
- Výborne brzdy
- Dobrá cena, kvalita aj váha
- Výborne brzdy
- Pekný dizajn aj váha
- Rýchle dorucenie
Cena / Vykon je aktualne asi najlepsia kombinacia -- jazdil som ich aj predtym na predchadzajucom bike-u a tiez som bol spokojny.
- Jednoduché a bezproblémové (na FURT)
- Čo dodať k produktom Shimano - overená kvalita
- keby bola hadica na prednej brzde trochu kratšia, nehneval by som sa. Nič to, odrežeme a upravíme na mieru.
- kvalitný produkt bez zbytočných vôli
- brzdí
- hliníkové páky majú lepší tvar ako oceľové
Oproti jedno piestikovym Shimano br-mt 201 ,ktoré brzdili ako tak. Tak tieto brzdia o 100% lepšie. Som spokojný.
- Asi najlepšie kotvy od shimana
- Ako základ postačuje a dá sa brzdiť aj jedným prstom...Samozrejme cena je top...
- Super